RSS

Monthly Archives: November 2012

Bakal anak mama n papa…

Alhamdulillah…

Syukur atas kurniaan Allah SWT. Setelah genap 5 bulan aku berkahwin, aku dpt tau yang aku hamil. Untuk seketika aku rasa aku di awang-awangan. Gembira yang tak terkata. 25hb Oktober, aku wat UPT atas desakan suami kerana period aku yang dah sangat2 lewat. So, pagi2 tu aku cek n  ape yang aku nmpak hanye 1 line yg mngecewakan aku. Tanpa berfikir pnjang aku trs bersiap2 utk ke tempat kerja. Sesampai di tmpat kerja, panggilan telefon dr suami yang sgt mengejutkan aku. Ade 2 line pd UPT tu..!! Aku sgt tkjut dan sgt bersyukur. walaupun line yang kedua itu kabur, tp aku yakin ini adalah petanda kurniaan Allah yang sgt aku tunggu2..

Image

Inila gambar yang suami aku send ms aku kat tempat kerja..2nd line yang kabur. Xpe, kami still tnggu seminggu lagi utk kompomkan. So 5hb Nov yang lepas aku pegi ke Klinik Jameaton di Seri Kembangan untuk membuat checkup. Setelah di scan, Alhamdulillah… Aku dah pun mengandung 5 minggu 4 hari..Syukur..

Image

Anak ibu yang comel…

 
Leave a comment

Posted by on November 8, 2012 in LoVe U & mE