RSS

Bakal anak mama n papa…

08 Nov

Alhamdulillah…

Syukur atas kurniaan Allah SWT. Setelah genap 5 bulan aku berkahwin, aku dpt tau yang aku hamil. Untuk seketika aku rasa aku di awang-awangan. Gembira yang tak terkata. 25hb Oktober, aku wat UPT atas desakan suami kerana period aku yang dah sangat2 lewat. So, pagi2 tu aku cek n  ape yang aku nmpak hanye 1 line yg mngecewakan aku. Tanpa berfikir pnjang aku trs bersiap2 utk ke tempat kerja. Sesampai di tmpat kerja, panggilan telefon dr suami yang sgt mengejutkan aku. Ade 2 line pd UPT tu..!! Aku sgt tkjut dan sgt bersyukur. walaupun line yang kedua itu kabur, tp aku yakin ini adalah petanda kurniaan Allah yang sgt aku tunggu2..

Image

Inila gambar yang suami aku send ms aku kat tempat kerja..2nd line yang kabur. Xpe, kami still tnggu seminggu lagi utk kompomkan. So 5hb Nov yang lepas aku pegi ke Klinik Jameaton di Seri Kembangan untuk membuat checkup. Setelah di scan, Alhamdulillah… Aku dah pun mengandung 5 minggu 4 hari..Syukur..

Image

Anak ibu yang comel…

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 8, 2012 in LoVe U & mE

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: