My Thought

Air gula OOOohhhh air gula..

01 Februari 2013…. aku ade appointment kat Klinik Kesihatan Dengkil untuk minum air gula… Ooh..tidakkk!! org kate minum air gula ni menyeksakan. Tp sebelum pegi aku xtaula mcmne rasanye.. Aku berserah n tawakkal jer.. kalau ikutkan aku kn sampai jam 8..tp dek kerana byk urusan pg tu, jdnye aku terlambat. kenala tegur dgn nurse..xpela.. Pas pendaftaran aku trus kn amik darah… pastu terus kn g minum air gula… Yaaaarrrkkkkk….!!!! Sememangnye memang manis sgt2… sgt2… half way aku minum aku rs nk muntah. Demi Allah rs terseksa sekejap.. huhu… Tp akhirnye aku dpt gak abiskan walaupun amik ms yg agk lm. Sampaikan misi tu tegur aku 2 3 kali suh abiskan cepat..hhuhu… Selepas 2 jam barula aku diamik darah utk kali ke 2.. hampir kul 12 barula segalanya selesai n aku pun balikla umah memandangkan aku amik cuti.. Keputusan belum diketahui.. mungkin next appointment barula aku dpt keputusan..

Sekian utk hari ini. =)