RSS

Air gula OOOohhhh air gula..

04 Feb

01 Februari 2013…. aku ade appointment kat Klinik Kesihatan Dengkil untuk minum air gula… Ooh..tidakkk!! org kate minum air gula ni menyeksakan. Tp sebelum pegi aku xtaula mcmne rasanye.. Aku berserah n tawakkal jer.. kalau ikutkan aku kn sampai jam 8..tp dek kerana byk urusan pg tu, jdnye aku terlambat. kenala tegur dgn nurse..xpela.. Pas pendaftaran aku trus kn amik darah… pastu terus kn g minum air gula… Yaaaarrrkkkkk….!!!! Sememangnye memang manis sgt2… sgt2… half way aku minum aku rs nk muntah. Demi Allah rs terseksa sekejap.. huhu… Tp akhirnye aku dpt gak abiskan walaupun amik ms yg agk lm. Sampaikan misi tu tegur aku 2 3 kali suh abiskan cepat..hhuhu… Selepas 2 jam barula aku diamik darah utk kali ke 2.. hampir kul 12 barula segalanya selesai n aku pun balikla umah memandangkan aku amik cuti.. Keputusan belum diketahui.. mungkin next appointment barula aku dpt keputusan..

Sekian utk hari ini. =)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 4, 2013 in My Thought

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: