LoVe U & mE

34th weeks and 3 days…

Counting the days…

tak sangka perot dah semakin memboyot..hehe.. nampak sangat aku yang xsedar diri.. Dah mula rasa xselesa bile duduk, baring, solat n even time tido skalipun.. baru terasa yang aku ni dah sarat rupanya.. huhu.. Skrg aku jadi susah nk tido, selalu terjaga mlm sbb haus n asik nk ke toilet jer.. bile start berjalan laju or jauh sikit je mula rs sakit di bhgian bawah perut, sakit pinggang n sakit kaki.. Di akhir rancangan, En. Suami jadi mangsa untuk urut. Naseb bek ade En. Suami yang memahami.. Tenkiu sayang..

Last check up, my baby weight is 2.03kg. He’s must be cute..so cute in my womb.. Skali-skali terberangan rasa xsabar nk tgk muke si tecik ni nnti.. Tapi bak kate suami, sabar..xlama lgi dah.. hihi.. Pastu baru aku rs cuak + nebes + xtau ape bakal jadi.. Tawakkal je la..

So far brg2 keperluan baby dah beli dah..especially yg utk dibawa ke hospital.. Hpefully everything dipermudahkan.. Amin.. Barang mak baby pun dah ready dah.. tinggal sikit2 jer.. Minggu ni balik kg n shoot ke umah nenek untuk pegi wedding cousin tersayang kat felda tenggaroh.. Soooo jauh..xtau la aku nnti mcmne..larat ke x. skrg ni jln jauh2 sikit pun aku dh rs penatnye mcm lari pecut 200m. HuHu..

Hopefully everything akan dipermudahkan, n semoga perjalanan kami sekeluarga xkira la ke mana pun akan sentiasa dilindungi Allah SWT. Aminn….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s