RSS

Tag Archives: bersalin

39 weeks & 4 days…

Finally..the day just around the corner. Begin to think ’bout what will happen. Can’t wait to see my baby..! Hai anak, cepat2la kuar dari perut mama.. I just can’t wait to bercuti sayang.. Mama really want to see your face n hold u tight, eventhough i know my life would be different after you keluar.. But it’s ok.. mama n papa excited to have new experience. Cepat2 la keluar dari perut mama ni.. Due mama dah nak dekat.. Mama tak mo sayang mama kuar secara paksa.. Let it be natural. So, u & i won’t get hurt..

Tinggal lagi 3 hari then kandungan will be 40 weeks. Due jatuh pada 06 Julai 2013. So if I’m not deliver yet, i have to admit kat hospital on the next day. Surely i don’t wanna induce to deliver my baby. Nak natural n normal.. Ya Allah, mudah-mudahan segalanya dipermudahkan. Semoga urusan bersalin akan berjalan dengan lancar.. Amin..

Nota kaki sikit: Air selusuh & air anugerah yang suami buat & jiran bagi dah abis aku teguk, tp baby not coming out yet.. Best sgt dia dok kat dalam yer..Perut mama dah mcm gelombang ombak kat laut dah bile awak bergerak tau.. 

Mode: feeling good + excited + worried + nervous = I’m gonna be a MOM!! 

InsyaAllah.. Aminnn….

 
Leave a comment

Posted by on July 2, 2013 in LoVe U & mE

 

Tags: ,